PAKKET 5 à 6 kg PAKKET 10 kg PAKKET 15 kg
15 euro/kg 14,80 euro/kg 14,65 euro/kg
1 x entrecote 2 entrecote 2 entrecote
4 biefstukken 6 biefstukken 10 a 12 biefstukken
1 kg stoofvlees 750 gr rosbief 750 gr rosbief
4 blinde vinken 8 hamburgers 1,5 kg stoofvlees
4 braadworsten 4 blinde vinken 8 blinde vinken
4 hamburgers 8 chipolata 8 hamburgers
2x 500gr gemengd gehakt 4 x 500gr gemengd gehakt 8 chipolata
500gr americain 1 kg stoofvlees 500 gr americain
1 kg braadworst 1 kg braadworst
2,5kg gemengd gehakt
EXTRA TE VERKRIJGEN: SOEPVLEES, CHATEAUBRIAND, FILET PUR. APART BIJ UW BESTELLING MELDEN EN WORDT APART VERRREKEND.
ALLES WORDT IN KLEINE PORTIES (PER STUK OF PER 2) VACUUM VERPAKT.
Dit pakket bevat vlees van onze beste Belgisch Witblauwe dieren. Een echte aanrader voor wie houdt van een stukje mals, mager en sappig vlees. Al ons vlees wordt vacuüm in porties verpakt zodat u het rechtstreeks in de diepvries kan plaatsen. Speciale wensen in hoeveelheid/verpakking/samenstelling kan steeds in overleg.
Afhalen is telkens mogelijk van 10.00 tot 18.00 op volgend adres: Negenbonderstraat 69 in Vliermaal
LOSSE VERKOOP VAN RUNDS- EN KALFSVLEES:
PRIJZEN PER KG / (verpakt per)
RUND KALF
Steak : 19,6 euro ( per stuk) Kalfslapje/steak: 23,50 euro
(per stuk)
Filet Pur : 42 euro (per stuk) Filet Pur : 45 euro (per stuk) Entrecote : 26 euro (per stuk) Kalfsgebraad : 24,60 euro
Rosbief : 18,30 euro (per 500-600gr) Kalfsgehakt : 12,80 euro (per 500
gr)
Stoofvlees: 13,5 euro (per 500 gr) Stoofvlees : 17,50 euro
(per 500 gr)
Worsten : 12,8 euro (per 3 of2) Kalfskotelet
: 24,50 euro (per stuk)
Hamburger : 12,50 euro ( per 2) Osso Bucco : 20,50 euro
(per stuk)
Blinde Vink : 14,40 euro (per 2 ) Kalfsworst :
15,50 euro ( per 2 klein)
Chipolata : 13,80 euro (per 2)
Kalfsburger : 15,20 euro(per 2 stuks)
Americain : 13,50 euro (per 500 gr) Milanees lapje : 20,80 euro (per
stuk)
Gemengd gehakt: 10,20 euro (per 500 gr) Kalf - tomahawk: 25,80 euro(per stuk)
Spekburger: 13,10 euro (per 2 stuks) Kalfsoester : 22,50 euro (per stuk)
Boomstammetjes: 14,10 euro (per2 stuks) Kalfs ribeye : 28 euro (per stuk)
Cote a l'os : 25 euro
Kalfs ribeye met kruiden: 29,90 euro
Kalfskroon : 28,60 euro
Alles kan apart in kleine porties aangekocht worden. Vacuüm verpakt en diepgevroren.